Україну атакують грози: Синоптики назвали області, де вируватиме негода (карта)

У четвер, 15 серпня, в Україні очікуються опади у Житомирській, Вінницькій, Київській, а також у ряді західних областей. Про це заявляє Український гідрометцентр на сторінці в Facebook, повідомляють Патріоти України.

Очікується, що на Прикарпатті та Закарпатті дощі будуть переходити в зливи вночі на 15 серпня. "У західних, Житомирській, місцями у Вінницькій та Київській областях короткочасні дощі, грози, вночі на Закарпатті та Прикарпатті значні дощі ... На решті території без опадів", - повідомили в гідрометцентрі.

Було відзначено, що по всій країні очікується невелике похолодання - від 17 градусів вище нуля на Західній Україні і до 27 в околицях столиці.

"Температура вночі 13-18, вдень 17-22, у Вінницькій та Київській області 22-27. Вночі 15-20", - наголошується в повідомленні.

Також в Укргідрометцентрі попередили про пориви вітру в західних областях. "Вітер в Україні південно-західний з переходом у західних та північних областях на північно-західний, 7-12 м/с, на заході країни місцями пориви 15-20 м/с", - додали в центрі.

Американець вчинив самопідпал біля будівлі, де судять Трампа

субота, 20 квітень 2024, 6:15

У Нью-Йорку, біля будівлі суду, де відбувався відбір присяжних у кримінальній справі експрезидента Дональда Трампа, чоловік вчинив самопідпал, повідомляє The New York Times. . Зазначається, що перед цим чоловік розкидав біля суду листочки з антиурядо...

В Одесі розпочався білкопад. Зоологи пояснили чому це відбувається і як небайдужі свідки можуть зарадити

субота, 20 квітень 2024, 5:58

Через власну допитливість білченята випадають з гнізда, а потім не можуть повернутися назад. В Одесі маленькі білочки, які нещодавно народилися, випадають з гнізд прямо на людей. Про це повідомили у комунальній установі "Одеський зоологічний парк". ....