Україну атакують одразу три біди: Синоптик попередила про небезпеку

У вівторок, 30 червня, погода в Україні буде нестабільною - місцями очікуються грозові дощі, шквали та град. Про це в Facebook написала відомий український синоптик Наталка Діденко, передають Патріоти України.

В останній день червня Україна потрапить в зону дії атмосферного фронту, який рухається із заходу Європи. Найближчої ночі грозові дощі, місцями сильні зливи, шквали і локальний град пройдуть в західних областях України.

Вдень 30-го червня фронт зрушиться на схід і дощі з грозами, зливами, шквалами і градом очікуються уздовж смуги: Чернігівщина, Київщина, Вінницька область, Черкаська, Кіровоградська та Одеська області. У Києві та області 30 червня - також зливи і грози. Окремі локальні дощі вірогідні в денні години в Луганській області і в Приазов'ї.

У той же час, в Харківській області, в Дніпрі з районами, на Миколаївщині, Херсонщині, більшості районів Донеччини та Запоріжжя істотні опади малоймовірні.

"Температура повітря 30-го червня протягом дня підніметься в Україні до +26 +32 градусів. На Заході, який вдень вже виявиться в тилу холодного атмосферного фронту, буде свіжіше, +23 +27 градусів", - пише Діденко.

У Києві у вівторок в денні години очікується дощ з грозою. Місцями можливий поривчастий вітер і град."Так що нас чекають бурхливі цікаві події - початок робочого тижня, завершення червня і прихід нової повітряної маси", - резюмувала Діденко.


"Нам говорили, що прогноз позитивний": На Рівненщині під час пологів померла дитина, а потім і її мати

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:38

На Рівненщині, у Костопільському пологовому будинку, після кесаревого розтину помер новонароджений, а за три дні померла і його мати. У жінки залишилося троє неповнолітніх дітей. Рідні звинувачують лікарів, поліція відкрила кримінальне провадження. Док...

У Краснодарі фекалії затопили вулицю "Руская". Місцева влада виправдовується - "проста дєньгі кончілісь"

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:05

Хоча Москва з 2022 року засекретила більшість статистичних даних не лише щодо втрат на фронті але і стану російської економіки та перерозподілу бюджетів, ознаки загального упадку відслідковуються за різними проявами. Як то здороження продуктів харчуван...