Україну атакують потужні опади. На дорогах ожеледиця

Погода в Україні 13 грудня буде хмарною. Похолодання накриє всю країну. У вівторок також очікуються рясні опади у вигляді снігу та дощу.

У більшості західних областей пройде невеликий сніг, повідомляє Український гідрометеорологічний центр.

"У південній частині йтиме помірний дощ, місцями з мокрим снігом. На сході країни помірні дощі, а на решті території без істотних опадів. Вдень в Україні, крім західної частини, сніг та мокрий сніг, на південному сході країни дощ, у більшості центральних, Сумській та Харківській областях значні опади, налипання мокрого снігу", ‒ йдеться у повідомленні.

На дорогах України, крім південного сходу, ожеледиця. Вітер південно-західний з переходом на північно-західний, 7‒12 м/с. Вдень у східних областях пориви сягатимуть 15‒20 м/с. Температура протягом дня становитиме -1...6°С, у Карпатах похолодає до -5...10°С, а у південних, східних та Дніпропетровській областях буде 0...+5°С. Вдень у Криму прогнозують до +8°С.

У Києві сьогодні буде похмуро, суцільна хмарність. Температура повітря вночі -4°С, вдень -1°С.

Раді пропонують більше не саджати ухилянтів до в'язниці: Ось що передбачає новий законопроект

субота, 18 травень 2024, 6:58

У відповідності до чинного законодавства, якщо військовозобов'язаний пройшов ВЛК, був визнаний придатним до військової служби, але на збірний пункт за бойовою повісткою не прибув, таке правопрорушення карається позбавленням волі. . Йдеться про статтю 3...

Сума неприємно здивує! Яку пенсію можна отримати із зарплатою вдвічі вищою за середню

субота, 18 травень 2024, 6:47

В Україні із зарплатою вдвічі вищою за середню (це понад 33 тис. грн за даними Пенсійного фонду) можна отримати пенсію у розмірі 9 491,5 грн. Така пенсія можлива за умови наявності 35 років стажу. Про це йдеться у публікації OBOZ.UA. Так, згідно з оста...