Україну атакують заморозки, але потім прийде тепло: Синоптик дала детальний прогноз і попередила про "сюрпризи"

У середу, 5 травня, погода в Україні буде однією з найтепліших у Європі. Такий прогноз надала синоптик Наталка Діденко в Telegram, передають Патріоти України.

Проте найближча ніч все ніяк не захоче відпускати від себе заморозки. Заморозки ймовірні у північних областях, східних, центральних, а хвилі холоду можуть дістатися вночі навіть Запоріжжя та Херсонської області.

Вдень очікується +15+20 градусів. Прогнозується поривчастий вітер, переважно південно-західного напрямку. Суттєвих опадів 5-го травня не буде в більшості областей. На Заході України завтра пройдуть дощі з грозами. Надвечір опади доберуться до Вінниччини. У Києві 5-го травня погода обіцяє бути чудовою. Сонячно та вдень до +20 градусів. Хоча й із рвучким вітром.

"У другій половині тижня в Україні побільшає дощів, а з неділі-понеділка прибуде багато теплого повітря і високих градусів", - написала синоптик.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...