Україну "атакуватимуть" заморозки і дощі: Синоптик розповіла, в яких областях буде найгірше

У найближчі дві-три ночі існує висока ймовірність заморозків у північних, західних, центральних областях і на північному сході України. Про це в Facebook написала відомий український синоптик Наталка Діденко, передають Патріоти України.

"21 травня в Україні буде переважати волога повітряна маса, періодичні дощі, хмарність, яких буде більше в центральних областях. Вітер північно-західний, 5-12 м/с, на Заході і Півночі з сильними поривами. Температура повітря найближчої ночі - низька, +2 +7 градусів, на півдні +7 +13 градусів ", - йдеться в повідомленні.

Вдень очікується від 12 до 18 градусів з позначкою "плюс", на півдні місцями до 20 градусів тепла. "У Києві 21-го травня вночі буде ясно, сухо, завтра вдень - періодично дощ. Температура повітря найближчої ночі +4 +7 градусів, в околицях столиці є ймовірність невеликих заморозків, завтра вдень +14 градусів", - додала Діденко. За її прогнозами, найближчим часом ночі в Україні будуть холодними, а дні - прохолодними. Потепління, хоча і невелике, прийде аж на наступному тижні.

В Ірані репера Томаджу Салехі, який підтримує Україну, засудили до смертної кари

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:40

Влада Ірану, яка раніше засудила до смертної кари українського ведучого, винесла смертний вирок реперу Томаджу Салехі. Покарання виконавець отримав через участь в антиурядових протестах 2022-2023 років. Як пише Reuters, репера визнали винним у "поширен...

Космічний прорив: У NASA для для польотів до інших планет створили революційний двигун на ефекті Холла

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:32

Космічне агентство США шукає партнерів для впровадження своєї технології в космосі.NASA представило абсолютно новий електричний двигун, призначений для невеликих космічних апаратів. Нову рухову систему, субкіловатний двигун на ефекті Холла H71M викорис...