Україну чекають потужні метеоудари: Названо небезпечні дати

У жовтні в Україні очікується три магнітниx коливання. Перше з ниx відбудеться вже 1 жовтня. Буря буде не великої сили, але можливі скачки тиску у людей, які страждають від серцево-судинних захворювань, передають Патріоти України.

Також в цей день можливі головні болі і відчуття слабкості, тому краще не планувати на дану дату ніяких серйозних заходів. За словами експертів, на тлі підвищеної дратівливості внаслідок магнітних збурень можуть виникнути сварки.

Другий метеоудар відбудеться 29 жовтня – в цей день вірогідні погіршення самопочуття, особливо це стосується людей з хронічними захворюваннями. На тлі магнітних коливань в цей період також може з'явитися безсоння. Метеочутливі люди можуть відчувати слабкий головний біль і запаморочення, а також скачки артеріального тиску.

Третя магнітна буря доведеться на 30 жовтня. Найскладніше її перенесуть метеочутливі люди, оскільки симптоми можуть накопичитися за два дні. У цей день можуть траплятися спалахи гніву, вірогідні погіршення настрою, відчуття пригніченості, загальна слабкість.

"Це сигнал, що надурили": Військовий-нардеп розніс позицію влади щодо демобілізації в Україні

субота, 20 квітень 2024, 17:30

Відсутність закону про демобілізацію демотивує українських військовослужбовців. Якщо влада встановить бодай якісь, але чіткі терміни для демобілізації, то це навпаки спрацює в плюс та додасть бойової наснаги Збройним силам України. Про це телеканалу "Е...

На відео вбивства поліцейського у Вінницькій області є наші військовослужбовці - Сухопутні війська ЗСУ

субота, 20 квітень 2024, 17:02

На відео з Вінницької області, на якому зафіксована перевірка поліцейськими автомобіля і стрілянина, внаслідок якої один поліцейський загинув і одиндістав поранення, є військовослужбовці однієї з частин Сухопутних військ Збройних сил України. Про це ві...