Україну накриє холодним фронтом з дощем і мокрим снігом: Синоптики розповіли, де буде найгірше

Погода в Україні сильно зіпсується в наступні кілька днів. Синоптики прогнозують, що вже сьогодні, 18 листопада, в деяких районах випаде перший мокрий сніг і задощить, а 19-20-го числа погода остаточно зіпсується, передають Патріоти України.

За прогнозами Наталки Діденко, 18 листопада мокрий сніг вірогідний у північних районах Чернігівщини, Київщини, Сумщини, а також у Карпатах. Схід, центральна частина і південь сьогодні ще побудуть без опадів. Вдень буде холодно, від +2 до +8 градусів.

Синоптик прогнозує, що 19-20 листопада погода в Україні буде переважно некомфортною, з опадами і холодним поривчастим вітром. "Очікується переважно дощ, тому що трохи потеплішає, тільки на крайній півночі і в Карпатах - місцями з мокрим снігом", - пише Діденко. Синоптики Українського гідрометцентру додали в прогнозі, що 20 листопада, прийде прояснення. А також потеплішає до +5+12 градусів, а в Криму аж до +14-ти.

Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно