Україну накриє лютими грозами з градом і шквалами: Синоптики розповіли, де розгуляється негода

Погода в Україні 8 червня опиниться під впливом північно-східного циклону, який принесе сильні дощі, грози, поривчастий вітер і навіть місцями град. Де буде опадів найбільше, а які області атмосферний фронт обійде стороною - читайте нижче в нашому матеріалі. Про це нам розповіли синоптики Наталка Діденко, Український гідрометцентр і Gismeteo, передають Патріоти України.

Де будуть сильні дощі у вівторок

За словами Наталки Діденко, 8-го червня, волога погода охопить практично всю нашу територію. "Хіба що північний захід - Волинь, Рівненщина, частина Житомирщини, а також південний захід - окремі райони Криму, Миколаєва та Одеської області, отримають меншу ймовірність опадів", - пише синоптик.

Температура повітря буде комфортною - від +19 до +24 градусів, причому такі показники будуть протягом усього тижня в більшості областей. Синоптик Українського гідрометцентру показали на картах, що буде з погодою в Україні 8 червня.

Що буде з погодою в Києві найближчими днями

Діденко прогнозує, що в Києві завтра - періодично буде дощ і гроза при температурі +21+23 градуси. Крім того в столиці очікується поривчастий вітер, який разом з дощем дещо знизить температуру повітря.

За словами синоптика, в Києві в четвер, на один день, трохи похолодає. В Gismeteo розповіли, що буде з погодою в Києві в найближчі три дні. Вони прогнозують дощі та грози 8-9 червня.

Не готові воювати: Соціологи з'ясували, в якому регіоні України найбільш поширене прагнення уникнути мобілізації

четвер, 25 квітень 2024, 18:30

Прагнення уникнути мобілізації найбільш поширене на сході. Загалом в Україні готовність до мобілізації перебуває на посередньому рівні. Такі даніоприлюднив фонд "Демократичні ініціативи" імені Ілька Кучеріва, передають Патріоти України. "Визначаючи реа...

Генконсульство України в одному з міст Польщі поновило видавання паспортів

четвер, 25 квітень 2024, 18:26

Генеральне консульство України в польському Любліні поновило видавання паспортів для виїзду за кордон громадянам, які подали заяви до 23 квітня. Українці зможуть отримати документи після їхнього доставлення до установи. Про це в коментарі "Укрінформу" ...