Україну накриє найсильніший мороз: Синоптики розповіли, коли чекати похолодання і хуртовин

Погода в Україні найближчими днями буде дуже холодною. Як повідомляють синоптики, сильні морози очікуються з 9 по 11 лютого. За даними метеосайта ventusky.com, у ніч на 9 лютого температура повітря становитиме від -15 до -3, передають Патріоти України.

Вдень 9 лютого буде від +2 (на півдні України) до -8, а ввечері - до -12. У ніч на 10 лютого температура повітря опуститься до -15 на сході України, в інших областях вона коливатиметься від -7 до -11.

Вдень 10 лютого на заході буде до -10, а на півдні та сході - до +2. В інших областях ввечері температура повітря коливатиметься від -6 до -14. У ніч на 11 лютого в Карпатах буде до -18, а в інших регіонах України - до -11.

Погода на 3 лютого

З 3 лютого буде висока ймовірність, що Україну відвідає потужний циклон з півдня, який стане причиною інтенсивних снігопадів на території всієї країни, а разом з цим зумовить виникнення хуртовин. У південних регіонах через вплив циклону очікуватимуться сильні дощі з переходом у потужні снігопади.

"З 3 числа існує велика ймовірність, що до нас надійде потужний циклон з півдня, який викличе по всій країні сильні і дуже сильні снігопади, хуртовини, на півдні сильні дощі з переходом в сильний сніг", - написав синоптик Станіслав Щедрін.

Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині (фото)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфері ...

Завдяки протестам українців: У Нью-Йорку скасували участь артистів балету з Росії у гала-концерті (фото)

субота, 20 квітень 2024, 12:44

У Нью-Йорку скасували участь артистів балету російського Маріїнського театру у гала-концерті, присвяченому 25-й річниці престижного балетного конкурсу Молодіжний гран-прі Америки, який мав відбутися 18 та 19 квітня. Про це повідомила посол України у СШ...