Україну накриє найсильніший снігопад: Синоптик розповів, де чекати заметів і потужного циклону

Погода в Україні найближчими днями буде морозною. Синоптик Станіслав Щедрін прогнозує потужні снігопади та хуртовини майже по всій території України. Народний синоптик в Facebook пише, що така погода очікується наступного тижня, особливо в перші дні лютого, передають Патріоти України.

Починаючи з 28 січня на півдні країни, особливо в Одеській області, пройдуть снігопади різної потужності. У неділю, 29 січня така погода буде і в центральній частині України. За словами народного синоптика, періодично опади у вигляді дощу і снігу в перші дні лютого пройдуть по всій території країни.

Хто такий Станіслав Щедрін

Стас Щедрін - український народний синоптик з Кропивницького. Дає довгострокові і короткострокові прогнози погоди в Україні. Співпрацює з рядом провідних загальнонаціональних видань.

З 3 лютого в Україну може дістатися потужний циклон з півдня. Він принесе по всій країні сильні і дуже сильні снігопади, хуртовини. У південних областях будуть сильні дощі з переходом у потужний снігопад.

Карта погоди

Є певна тенденція: Чому українські біженці повертаються з-за кордону - дослідження

четвер, 28 березень 2024, 9:59

Українські біженці повертаються з-за кордону з різних причин. Найчастіше - з емоційних, але є й інші важливі чинники, передають Патріоти України. Як вибір країни та рівень доходів українців впливає їхнє на рішення повернутися до України, РБК-Україна ро...

Донечці ветерана АТО потрібна допомога! Оголошено збір на реабілітацію Лізи (фото)

четвер, 28 березень 2024, 9:50

"Доброго дня, дорогі патріоти та чуйні серця! Багато з вас знають нашу родину та нашу історію. Вже 12 років в нашій сімʼї зростає прекрасна та життєрадісна донечка Ліза, та, на жаль, через тяжкі пологи вона отримала діагноз ДЦП", - написала у редакцію ...