Україну накриє неймовірна спека: Синоптики назвали дату справжнього потепління

Погода в Україні до кінця цього тижня буде спекотною. Як повідомляють синоптики Укргідрометцентру, варто очікувати заповітних + 20 градусів, передають Патріоти України.

У п'ятницю, 6 травня, на заході країни вдень очікуються дощі - опади будуть на території Львівської, Закарпатської, Волинської, Івано-Франківської та Чернівецької областей. Стовпчик термометра вдень покаже до 20-22 градусів тепла.

На решті частини території України буде переважно хмарна погода, Максимальна температура повітря вдень - + 19℃.

У суботу, 7 травня, на заході України вночі та вдень будуть дощі з грозами. Вдень стовпчик термометра коливатиметься від 16 до 20 градусів тепла. В інших регіонах країни буде без істотних опадів.

У неділю, 8 травня, на заході країни, а також у Київській, Житомирській та Чернігівській областях очікуються дощі з грозами. Температура повітря вдень коливатиметься від 13 до 20 градусів тепла. На сході, півдні і частково, центрі України буде сонячна погода, подекуди можливі невеликі опади.

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...