Україну накриє потужний циклон: Синоптикиня розповіла, як і де сильно погіршиться погода

Вже цими вихідними, 5-6 жовтня, до України прийде циклон з півдня. Він принесе опади, які накриють переважну більшість країни. Про це повідомила синоптикиня Наталка Діденко, передають Патріоти України.

"5-6 жовтня у західних, північних, центральних областях (окрім Полтавщини та Дніпропетровщини), на Одещині пройдуть періодично дощі різної інтенсивності", - йдеться у прогнозі синоптикині.

На сході, а також у більшості областей на півдні втримається суха погода.

Температура повітря буде найвищою у східних областях та на півдні - 24-28° тепла. Тим часом у західних областях прохолодно - 11-17°. На решті території країни стовпчики термометрів покажуть +18-24°.

У Києві у субота і неділю періодично дощитиме. Температура повітря 5 жовтня становитиме близько 18° тепла, а 6 жовтня - повітря прогріється до +22°.

"ТЦК вийшло на новий рівень": У Києві посеред Дніпра помітили 3-поверховий будинок, який тягнули буксиром (фото)

субота, 5 жовтень 2024, 14:16

У суботу, 5 жовтня, у Києві посеред Дніпра помітили триповерховий "будинок наводі", який тягнули буксиром. Фотографію активно поширюють у соцмережах, повідомляють Патріоти України. Частина коментаторів жартує, частина - намагається зрозуміти, що відбув...

На скарги клієнтки "фахівець" не реагувала: У Харкові жінка вмерла після сеансу у "косметолога"

субота, 5 жовтень 2024, 14:02

У Харкові жінка померла після візиту до косметолога, яка проводила лазерний ліполіз. Під час введення анестезії було перевищено концентрацію препарату. У результаті клієнтка померла дорогою в лікарню. Як повідомила пресслужба поліції, трагедія сталась ...