Україну накриє сніг, ударить до 19 градусів морозу: Синоптики розповіли, де буде найхолодніше

Найближчими днями в Україні очікуються морози та опади. Стовпчики термометрів впадуть місцями аж до -19. Про значне похолодання попередили синоптики Укргідрометцентру, передають Патріоти України.

Зокрема, у середу, 22 листопада, на всій території, крім північно-східних та східних регіонів, очікується невеликий сніг та мокрий сніг. На півдні – помірні дощі. Температура повітря протягом доби: у північних областях -1-6 градусів, у східних – 6-11° морозу. На решті території – від +2 до -3 градусів за Цельсієм. Крім того, можливі ожеледь і тумани.

У Києві цього дня місцями прогнозується невеликий сніг, на дорогах ожеледиця. Вітер північно-східний, 5-10 м/с. Стовпчики термометрів опустяться до -4° морозу.

А от у четвер, 23 листопада, наступить справжнє похолодання. Нічні морози у східних та північно-східних областях сягатимуть 14-19 градусів. Вдень стовпчики термометрів опустяться до 7-12 градусів нижче нуля. На решті території країни вдень буде до - 6, вночі до -13 градусів морозу.

На півдні та південному сході країни прогнозується сніг та мокрий сніг. На дорогах – ожеледиця. У західних областях сильні пориви вітру. У Києві нічні морози сягатимуть -10 градусів за Цельсієм, вдень - до -4. Прогнозується сніг і ожеледь.

Молочка перетворюється для більшості українців на розкіш: Експерти прогнозують подальше зростання цін

субота, 27 липень 2024, 19:00

У червні зростання цін на продукти прискорилося і стало найбільшим з початку 2024 року, нагадують Патріоти України. Восени ще подорожчають п’ять категорій продуктів, серед них і молоко. . Скільки зараз коштує молоко в Україні та чому ціна на нього зро...

Музичний фестиваль "Рандеву" в Юр Малі: Вєрка Сердючка зі сцени звернулася до Алли Пугачової (відео)

субота, 27 липень 2024, 18:00

26 липня, стартував щорічний музичний фестиваль "Рандеву" в Юрмалі, який організувала латвійська співачка Лайма Вайкуле. Не секрет, що на захід вона запросила і українських виконавців, зокрема, Настю Каменських, Макса Барських, ALEKSEEV та Вєрку Сердюч...