Україну накриє спека: Синоптики назвали найтепліші дні в березні

Погода в Україні на цих вихідних ще буде прохолодною, але з 20 березня Україну чекає потепління, передають Патріоти України.

За даними синоптиків, невеликі дощі пройдуть на сході країни в неділю, 19 березня. Однак вночі стовпчики термометрів подекуди опустяться нижче 0.

Погода на 18 березня в Україні

У суботу на більшій частині України очікується мінлива хмарність, на заході країни день буде сонячним.

Опадів не передбачається, тому можете сміливо планувати похід по магазинах, зустрічі з друзями або довгоочікувану пробіжку на стадіоні. На заході, південному заході, південному сході і півдні країни повітря прогріється до +9...+12, в північних, центральних і східних регіонах - до +7...+9.

Погода на 19 березня

У неділю погода буде теплою і сонячною в більшості регіонів. Невеликий дощ пройде тільки в Донецькій, Луганській і Харківській областях.

На заході країни стовпчики термометрів покажуть близько +15, на півдні і в центрі — +10...+12, в східних і північних областях — +6...+9.

Погода на 20 березня

Погода на початку тижня буде теплою по всій Україні. Вдень на сході, півдні та центрі термометри покажуть +9...+11, в інших регіонах буде ще тепліше — +12...+14. За даними синоптиків meteoprog.com, найтепліший день можна чекати 23 березня і в останні дні місяця.

Одноклубники українського футболіста ледь не побилися за право виконати пенальті (відео)

вівторок, 16 квітень 2024, 13:44

У матчі 33 туру чемпіонату Англії з футболу лондонський «Челсі», за який виступає українець Михайло Мудрик, приймав у себе вдома «Евертон». Поєдинок завершився з рахунком 6:0 на користь господарів поля, але запам'ятається він курйозним епізодом – лондо...

25-річна українка організувала "фабрику документів" у Гданську, але щось пішло не так (відео)

вівторок, 16 квітень 2024, 13:02

Польські правоохоронці затримали 25-річну громадянку України, яку підозрюють у підробці документів. Слідчі виявили понад 2750 готових документів, вартість яких на чорному ринку може сягати 14,5 млн злотих (близько 142 млн грн). Про це повідомила Прикор...