Україну накриє сильний шторм: Синоптики попередили про "дику" негоду, хоча і з потеплінням

Погода в Україні найближчими днями буде дуже контрастною. Як прогнозують синоптики, 17 січня буде сильний вітер з поривами до 15-22 метрів в секунду, Південного і південно-східного напрямків, передають Патріоти України.

Синоптик Наталка Діденко зазначає, що місцями пройдуть дощі, переважно на заході та півночі, а також у південній частині України. У східних областях і в центрі, швидше за все, буде спостерігатися густа хмарність або тумани. Мокрий сніг буде йти вибірково, в залежності від температури повітря.

Хто така Наталія Діденко

Наталія Діденко - український метеоролог, телеведуча, блогер. Працювала синоптиком в Українському Гідрометцентрі, відділі метеорологічних прогнозів. Ведуча власної авторської програми "Погода з Наталкою Діденко", пише Вікіпедія.

Температура повітря протягом дня становитиме + 4...+8 градусів, на півдні+ 7 ... +12, у Криму до +15 градусів. На північному сході та сході України вночі -4 градусів, вдень 0...+ 3 градуси. У Києві 17 січня очікується волога погода з періодичним дощем і сильним південним вітром. Вночі у столиці +1...+3 градуси, вдень від +4 до +6 градусів.

"У найближчі дні, з 18 по 20 січня, в країні ще буде тепла погода, а ось до кінця тижня стане холодніше. Коливання температури повітря будуть строкатими, зі значними контрастами по регіонах", - говорить синоптик.

Назад у 1930-ті? У Росії запропонували повернути трудові табори

четвер, 2 травень 2024, 9:54

епутатка законодавчих зборів Томської області РФ Катерина Собканюк виступила із пропозицією повернути в Росії трудові табори. Вона вважає, що це може вирішити проблему нестачі робітників. . Зокрема, йдеться про ситуацію на будівництвах. Залучати до ро...

Під бронь не підпадає: Дмитро Коляденко розповів, чи готовий вступити до лав ЗСУ

четвер, 2 травень 2024, 9:39

Відомий український шоумен і співак Дмитро Коляденко зізнався, чи піде він служити, якщо йому прийде повістка. Під час телемарафону Єдині новини Дмитро Коляденко зізнався, що перебуває на військовому обліку. Він підкреслив, що якщо отримає повістку, то...