Україну накриє сильними дощами: Синоптики розповіли, де чекати негоди

Погода в Україні сьогодні, 24 травня, в деяких областях буде дощовою. Йдеться про центральні, північні та східні області. Крім того, опади очікуються і в частині південних областей. Про це свідчать дані Укргідрометцентру, передають Патріоти України.

На заході України без опадів. Температура повітря вдень в Івано-Франківській, Тернопільській, Луцькій, Рівненській, Хмельницькій та Чернівецькій областях становитиме +16...+18 градусів. У Львівській та Закарпатській областях +17...+19. На півночі дощі. У Чернігівській області +16...+18, в Сумській області сильний дощ і +15...+17.

У центральних регіонах також будуть дощі. У Полтавській та Кіровоградській областях +18...+20, у Черкаській області +17...+19, у Дніпропетровській області +19...+ 21. На сході країни теж дощитиме. У Луганській області +24...+26, у Донецькій та Харківській областях +23...+25.

На півдні опади очікуються в Запорізькій та Херсонській областях. Там температура повітря становитиме +23...+25. В Одеській і Миколаївській областях без дощів і +21...+23.

В окупованому Криму без дощів і +24...+26. У Києві дощі. Температура повітря вдень становитиме +17...+19 градусів. При цьому буде дути північно-західний вітер зі швидкістю 7-12 м/с.

"Сірий" паспорт: Стало відомо, як українці за кордоном намагаються обійти обмеження щодо консульських послуг

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:57

У деяких країнах Європи українці можуть отримати так званий паспорт іноземця, який дозволяє тимчасово не оформлювати українські документи, що посвідчують особу, передають Патріоти України. Намагаючись повернути на Батьківщину ухилянтів, влада обмежила ...

Пенсійний фонд радить деяким українцям відмовитись від пенсії: У чому причина і чи це може бути вигідним

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:30

Людям, які досягли 60 років, вигідно продовжувати працювати й вийти на пенсію пізніше. У такому разі можна отримувати більші виплати. Про це нагадують у Пенсійному фонді України, передають Патріоти України. У відомстві наголошують, що право на призначе...