Україну накриє травневий сніг: Синоптики уточнили прогноз

В Україні травень обіцяє бути сніжним. Сніг торкнеться кількох районів країни. Раніше ми писали, що сніг випаде на початку місяць, прогноз мінився, синоптики говорять що засніжить в середині травня. Про це повідомляє Ventusky.

Мешканці таких областей, 13 травня, прокинувшись побачать сніг: Чернівецька, Вінницька, Тернопільська, Житомирська, Рівненська, частини Львівської та Івано-Франківської області.

В день, 13 травня, сніг побачать мешканці Чернівецької та Львівської областей.

14 травня сніг завітає в Волинську, Рівненську, Житомирську, Київську, та Чернігівську області. Також сніг побачать в сусідній Білорусі.

В день 14 травня повітряні потоки просунуться глибше в Україну, але сніг буде тільки в Рівненській, Волинській та Житомирській областях.

Жителям цих регіонів рекомендується бути обережними та одягатися тепліше.

Чи потрібно чоловікам оновлювати дані в ТЦК, якщо зробили це до 18 травня: У Міноборони дали відповідь

субота, 18 травень 2024, 17:23

З 18 травня всім військовозобов'язаним необхідно оновити свої дані у військкоматах. Це треба зробити попри те, що раніше інформація вже була оновлена. . Так, у Міністерстві оборони наголошують, що з 18 травня усі без виключення військовозобов’язані пов...

"Ми втратили чудову та яскраву людину": Під час виконання бойового завдання загинув пілот-винищувач (фото)

субота, 18 травень 2024, 17:01

«Ми втратили не просто льотчика, а й надійного бойового побратима, друга та просто чудову і яскраву людину. Денис Олександрович – пілот винищувальної авіації Повітряних Сил ЗС України, справжній професіонал своєї справи, від початку повномасштабного вт...