Україну накриє циклон "Каі": Синоптик розповіла, як зміниться погода і чи чекати потужних злив

У четвер, 13 травня, в Україні очікується тепла, але дощова погода. Її зумовить прихід циклону "Каі" із заходу. Такий прогноз оприлюднила на своїй сторінці у Facebook синоптикиня Наталка Діденко. Вона уточнила, що цей циклон змінить південно-східний, який пішов із нашої території у Білорусь, передають Патріоти України.

Першими сильні опади відчують на собі Карпати та захід України загалом. А вже до вечора дощити почне у Вінницькій та Житомирській областях. Що стосується температури повітря, то вона істотно підвищиться на сході, півдні та Дніпропетровщині – до +19...+22 градусів. На решті території України протягом дня очікується +15...+19 градусів. Вітер південного напрямку 13 травня стихне на сході, проте посилиться в західних та північних областях України.

У Києві у четвер суттєві опади, згідно з прогнозом Діденко, малоімовірні. Температура повітря у столиці вдень досягатиме +15...+18 градусів.

"Далі ще теплішатиме, але не без дощів. На сході України впродовж неділі-понеділка місцями ймовірне підвищення температури повітря до +30 градусів. Перезимували!" – підсумувала метеорологиня.

Накивала п'ятами чи спіймали? У Росії зникла ексдружина затриманого за хабарі заступника Шойгу

середа, 24 квітень 2024, 18:43

Родичі ексдружини затриманого за хабарі заступника міністра оборони РФ Тимура Іванова - Світлани Захарової - не можуть зв'язатися з нею. Згідно з непідтвердженими даними, 50-річна жінка, відома також під прізвищами Маніович та Іванова, могла бути затри...

Через новий закон про мобілізацію? Українці почали масово дарувати авто - МВС розкрило статистику

середа, 24 квітень 2024, 18:22

У квітні в сервісних центрах МВС спостерігається значне збільшення кількості реєстраційних процедур. З початку місяця було оформлено 110 997 заяв за договорами купівлі-продажу. Також останнім часом значно збільшилась кількість перереєстрацій автотрансп...