Україну накриють дощі і мокрий сніг: Синоптик дала детальний прогноз до кінця тижня

Четвер, 18 березня, в Україні буде холодним - така погода протримається до кінця тижня. Про це повідомила у Facebook синоптик Наталка Діденко, передають Патріоти України.

Температура повітря 18-го березня впродовж дня передбачається не вище +2+5 градусів, на Півдні, в Приазов'ї та на Дніпропетровщині +4+9 градусів. Вітер в Україні завтра завіватиме з північного заходу і буде рвучким.

У четвер, 18 березня, очікуються періодичні опади практично повсюди, в Україні місцями дощ та мокрий сніг. У Києві 18-го березня буде хмарна волога холодна погода, вдень близько +3, +4 градусів.

"Це сигнал, що надурили": Військовий-нардеп розніс позицію влади щодо демобілізації в Україні

субота, 20 квітень 2024, 17:30

Відсутність закону про демобілізацію демотивує українських військовослужбовців. Якщо влада встановить бодай якісь, але чіткі терміни для демобілізації, то це навпаки спрацює в плюс та додасть бойової наснаги Збройним силам України. Про це телеканалу "Е...

На відео вбивства поліцейського у Вінницькій області є наші військовослужбовці - Сухопутні війська ЗСУ

субота, 20 квітень 2024, 17:02

На відео з Вінницької області, на якому зафіксована перевірка поліцейськими автомобіля і стрілянина, внаслідок якої один поліцейський загинув і одиндістав поранення, є військовослужбовці однієї з частин Сухопутних військ Збройних сил України. Про це ві...