Україну накриють дощі і штормовий вітер: Синоптик попередила про неприємності

Циклон на ім'я Zehra 27 лютого візьме курс на Балтику, що спричинить за собою рух атмосферного фронту на Україну. Таким чином, в четвер практично у всіх областях очікуються опади. Про це 26 лютого в Facebook повідомила синоптик Наталія Діденко, передають Патріоти України.

За інформацією синоптика, на заході країни очікується мокрий сніг і похолодання до 2 градусів тепла. "Найтепліше, до квітневих значень, в четвер буде на сході та півдні України, а також в більшості центральних областей, крім Вінницької області. Протягом дня - просто співучі +10 +15 градусів. На решті території +4 +8 градусів", - пише вона.

Також синоптик попередила про штормові пориви вітру в Запорізькій, Дніпропетровській, Миколаївській, Донецькій і Луганській областях, а також в Криму.

"Опади будуть проходити із заходу на схід, тому вдень схід України ще побуде в сухій погоді - дощитиме тільки до вечора, а в західних областях і на півночі опади ймовірні вранці і вдень, а ввечері - проясниться", - додала Діденко. У Києві 27 лютого очікується дощ. Температура повітря в столиці знизиться до +6 градусів.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...