Україну накриють магнітні бурі: Названо небезпечну дату

У середу, 27 березня, Землю накриють магнітні бурі. Їхній пік прийдеться на четвер, 28 березня, Про це свідчать дані лабораторії рентгенівської астрономії Сонця ФІАН.

За наявною інформацією, саме в ці дні шторм на Сонці позначиться на самопочутті людей. Незначні магнітні коливання також можливі в п'ятницю, 29 березня.

У період геомагнітних коливань люди можуть відчути нездужання, а також дискомфорт і розлади нервової системи.

Медики зазначають, що більшою мірою під негативний вплив магнітних бур будуть схильні люди, які страждають хронічними захворюваннями, а також ті, хто мають проблеми серцево-судинного характеру, і гіпертоніки.

Їм потрібно проявити особливу увагу до свого здоров'я і самопочуття під час магнітних бур і тримати під рукою призначені лікарем медичні препарати.

Однак навіть ті, хто не має серйозних проблем зі здоров'ям, можуть відчути погіршення самопочуття в період геомагнітних коливань.

Головні болі, запаморочення, біль у суглобах, безсоння або навпаки підвищена сонливість, апатія – все це цілком ймовірно в дні магнітних бур.

Поліпшити самопочуття допоможе суворе дотримання режиму дня, повноцінний відпочинок, збалансоване харчування, перебування на свіжому повітрі і позитивні емоції.

Мобілізація ув‘язнених в Україні: У парламенті розповіли, як це відбуватиметься

середа, 8 травень 2024, 16:23

У Верховній раді прийняли у другому читанні законопроєкт №11079-1 про добровільну мобілізацію ув‘язнених. Окрім осіб, що вчинили умисні вбивства, ґвалтівників і педофілів, до лав ЗСУ не зможуть вступити корупціонери, ті, хто вчинив злочини проти основ ...

Рада продовжила воєнний стан та загальну мобілізацію

середа, 8 травень 2024, 15:44

Верховна Рада проголосувала за продовження дії воєнного стану та загальної мобілізації в Україні. Цей правовий режим діятиме щонайменше ще 90 днів, а саме до 11 серпня 2024 року. Про це повідомляють у Telegram-каналі нардепа Олексія Гончаренка та у Tel...