Україну охопить грозовими дощами: Синоптики розповіли, які області заллє

Погода в Україні принесе грози і дощі на значну частину країни у вівторок, 13 липня. Температура повітря буде високою, а ось люта спека очікується 14-17-го числа, передають Патріоти України.

У яких областях у вівторок очікуються грозові дощі, і яка буде температура по країні - читайте нижче в нашому матеріалі.

Згідно прогнозу Українського гідрометцентру, грози та дощі у вівторок, 12 липня, очікуються на всій території Правобережної України. На інших територіях - без опадів. Температура завтра +29+32 градуси, на західній частині - трохи нижче, +27+30.

14 липня буде спекотно - до +35 градусів, і без опадів. 15-17-го числа на заході вірогідні дощі, але інша частина країни буде як і раніше знемагати від спеки. Висока ймовірність виникнення пожеж.

"13-14 липня у західних, Вінницькій, Житомирській, Чернігівській, Сумській, Полтавській та Харківській, 15 липня і у східних та Київській областях переважатиме надзвичайний рівень пожежної небезпеки", - попереджають синоптики.

Лікарі запевняли, що все нормально: Сашко Лірник розповів, від чого помер Дмитро Капранов

четвер, 18 квітень 2024, 3:25

У літератора були проблеми із серцем, через що Дмитро часто скаржився на біль. Однак медики запевняли рідних і близьких письменника, що "все нормально". Український письменник Дмитро Капранов помер 16 квітня внаслідок проблем із серцем. Таку версію озв...

"У Левка Лук'яненка воно теж було": Ірина Фаріон зробила заяву про своє комуністичне минуле

середа, 17 квітень 2024, 23:29

Те, що Герой України Лук'яненко за свої гуманістичні переконання був жорстоко репресований Радянською владою, як і Миколо Руденко, скандальна політикіню не може поставити собі в паралель співпадінь. Ірина Фаріон в інтерв’ю «Українським новинам» розпові...