"Україну підтримує!": Відомий російський актор у синьо-жовтій куртці довів росіян до сказу (фото)

Російський шоумен Дмитро Нагієв вийшов на зв'язок з шанувальниками. Він записав відео під пісню Михайла Круга "Володимирський централ", яка починається зі слів, що прийшла весна і промінчики тепла довірливо дивляться у вікно, повідомляють Патріоти України.

Такий ролик він підписав наступними словами: "Весна. І надія запалилася. Будьте вже щасливі. Посміхайтеся, не тільки при перевірці на інсульт. Дивний час, дивна весна".

Незважаючи на те, що він відкрито не засуджує війну в Україні, а лише натякає на це у своїх відеозверненнях, цього разу в кадрі він з'явився у синьо-жовтій куртці.

Росіяни побачили в цьому підтримку України і вирішили уточнити у Нагієва, де він зараз перебуває. А ось українці подякували йому за людяність. Однак були й ті українці, які закликали його відкрито говорити про повномасштабне російське вторгнення.

Що пишуть користувачі мережі

  • "Дмитро, привіт вам з Дніпра! Від щирого серця величезне спасибі за те, що ви проти війни в моїй країні. За вашу людяність і сміливість"
  • "Дмитро, завдяки вам є надія, що не всі в країні геть відбиті, дякую вам"
  • "Багатозначно постояти, покрасуватися на камеру, напустити туману, що б народ під постом глотки один одному перегриз, доводячи, що він за наших! Рік минув... Може вже час прямо озвучити свою громадянську позицію, якщо вас народ вважає лідером думок?"
  • "Красунчик, Україна переможе"
  • "Актор... Без слів зіграв"
  • "Мені здається в такий час злочин мовчки посміхатися дивною усмішкою, скажи прямо що думаєш! А так це боягузтво! Або ти за батьківщину, або ні, і третього не дано! А взагалі, де твоя батьківщина, Дмитре?"
  • "Безхребетний. І вашим, і нашим".

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...

За міліметр від смерті: У Львові вдалося врятувати захисника, у серці якого застряг уламок боєприпасу

субота, 20 квітень 2024, 9:59

У Львові лікарі дістали з серця військового півторасантиметровий уламок ворожого боєприпасу, передають Патріоти України. Як повідомляють у Національному реабілітаційному центрі "Незламні", пацієнтом кардіохірургів Лікарні Святого Пантелеймона та Інсти...