Україну почне заливати дощами: Синоптики розповіли, яким областям не пощастить з погодою

Погода в Україні в п'ятницю, 14 травня, порадує не всіх жителів країни. Частина регіонів заливатиме дощами та грозами, а частина – грітиметься під високими температурами. Що чекає українців найближчої доби, розповіли в Українському гідрометцентрі, передають Патріоти України.

На сході буде сухо, можлива невелика хмарність, але невеликими опадами зачепить тільки Полтавську область. Вночі в регіоні від + 9 до +13 градусів, вдень повітря прогріється до +21 +25 градусів, місцями до +27 градусів.

У південній частині невеликий дощ пройде в Одесі, в інших містах – сухо, невелика хмарність. Вночі + 8 +12 градусів, вдень від +19 до + 24 градусів. У Криму опади не прогнозуються, вночі + 9 +11 градусів, вдень від +21 до + 23 градусів.

На півночі синоптики прогнозують короткочасні дощі та грози. Нічна температура повітря коливатиметься від + 9 до +11 градусів, вдень очікується від +19 до + 21 градуса.

Західні області накриє дощами та грозами, місцями можливі зливи. Вночі в регіоні від + 8 до +11 градусів, вдень стовпчики термометрів покажуть від +17 до + 20 градусів.

У центральній частині країни пройдуть короткочасні дощі. Вночі від + 8 до +10 градусів, вдень від +19 до + 21 градуса. У Києві 14 травня очікується короткочасний дощ. Вночі в столиці від + 9 до +11 градусів, вдень прогріється до +19 + 21 градуса.

"Це висновок лікарів": Віталій Капранов назвав причину раптової смерті свого 56-річного брата-близнюка

четвер, 18 квітень 2024, 15:27

Український письменник та публіцист Віталій Капранов назвав причину смерті свого 56-річного брата-близнюка Дмитра, який пішов з життя 16 квітня, передають Патріоти України. Раптова смерть Дмитра Капранова стала справжнім шоком для українського суспільс...

Де і ким працюють українські біженці у Латвії: Оприлюднено офіційні дані

четвер, 18 квітень 2024, 14:58

З початку цього року в Латвії як працівники офіційно було зареєстровано 8700 громадян України. Про це із посиланням на Центральне статистичне управління країни пише Baltijas Balss, передають Патріоти України. Найчастіше громадяни України працюють у про...