Україну розпалить до рекордів: Синоптики сказали, де буде найнебезпечніша погода

Погода в Україні принесе неймовірну спеку в четвер, 15 липня. Синоптики прогнозують, що в епіцентрі літа наша країна стане однією з найгарячіших в Європі. Що буде з погодою завтра, і коли чекати полегшення - читайте нижче в нашому матеріалі, передають Патріоти України.

"Україна - одна з найгарячіших у Європі. Максимальна температура повітря середини липня, середини літа - 15 липня - становитиме в нас +30+35 градусів", - прогнозує Наталка Діденко.

Згідно з погодними картами, спекотніше завтра буде хіба що в Афінах - тут буде аж +37. При цьому дощів в Україні серйозних не видно завтра. Хіба що на заході є ймовірність гроз.

"В Карпатах, а ввечері й на крайньому заході, від Волині через Львівщину до Закарпаття, є ймовірність локальних грозових злив", - додала синоптик. Також маленький острівець вологи коротко утвориться у четвер в окремих районах Сумщини.

Коли спека відступить і підуть дощі

За словами синоптика, спека почне поступово слабшати з 20-го липня. Спочатку - на заході України, далі - на інших територіях. А на сході і півдні спекотніше буде довше.

"Найближчий благословенний дощ пройде в суботу ввечері,17-го липня - місцями на Півночі (включно з Києвом), зачепить трохи захід та частину центру", - вважає Діденко.

Що буде з погодою в Києві

В Києві 15-го липня очікується суха гаряча погода, максимально +32+34, місцями до +35 градусів. Синоптики Gismeteo прогнозують, що столицю спека покине у вівторок, 20 липня.

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...

У WhatsApp поширюється нова шахрайська схема: Українцям розповіли, як вберегтися

четвер, 28 березень 2024, 10:48

У месенджері WhatsApp поширюється нова шахрайська схема, мета якої - отримати доступ до акаунтів користувачів. Про це повідомляє Центр протидії дезінформації, передають Патріоти України. Зазначається, що користувачі отримують повідомлення з посиланням ...