Україну скує найсильніша ожеледь: Синоптики шокували прогнозом

Погода в Україні найближчими днями буде дощовою та морозяою. Як прогнозують синоптики, 18 січня, в більшості регіонів нашої країни буде хмарно, передають Патріоти України.

В Укргідрометцентрі зазначають, що погода продовжить "псуватися", проте "водохресних морозів" чекати не варто. Практично на всій території України, крім центральних областей, очікуються дощі.

На Закарпатті при цьому прогнозують сильний дощ, в горах - дощ з мокрим снігом. На сході вночі очікується ожеледиця. Вітер, переважно, південний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі в середньому коливатиметься від +1 до +6 тепла, в південній частині навіть до +9.

Вдень стовпчики термометрів покажуть від +7 до +12 тепла, на півдні Одеської області та в Криму +13...+18. У східних областях вночі від +2 до -3 градусів морозу, вдень +2...+7 тепла.

Виплати біженцям: Ось яку грошову допомогу отримують українці у Німеччині та Польщі

четвер, 2 травень 2024, 6:59

Німеччина та Польща - дві країни, які прийняли найбільше українських біженців. Сукупно там перебувають понад половина всіх людей з тимчасовим захистом у ЄС."РБК-Україна" розповідає, які виплати та програми допомоги для втікачів від війни діють в Польщі...

В Україні ціни на популярний фрукт б'ють минулорічні рекорди: Що відбувається

четвер, 2 травень 2024, 6:48

Вартість бананів в Україні стрімко зросла. Закупівельна ціна перевищила торішній рекорд, сягнувши 49,8 грн за кілограм. У супермаркетах банани коштують уже близько 70 грн за кіло, передають Патріоти України. Причиною зростання є кліматичні зміни, які з...