Україну сьогодні накриють дощі та грози: Прогноз погоди на 8 червня

В Україні в четвер, 8 червня, у низці областей прогнозують дощі. На заході буде сильний вітер – до 15-18 м/с. Про це повідомили в Укргідрометцентрі.

В областях буде мінлива хмарність. На заході, місцями в північних, Вінницькій, Черкаській та Полтавській областях будуть короткочасні дощі, а місцями – з грозами. Решту території країни опади оминуть. Вдень у західних областях місцями пориви вітру сягнуть 15-18 м/с.

Температура повітря вночі в більшості областей України буде 12-17° тепла. Вдень в Україні стовпчики термометрів піднімуться 23-28°. На заході та півночі буде трохи прохолодніше - +19-24°. На високогір'ї Карпат вночі температура повітря становитиме +7-12°, а вдень - 13-18° тепла.

В Київській області 8 червня буде мінлива хмарність. Місцями синоптики прогнозують короткочасний дощ та грозу. Вітер переважно північно-східний - 5-10 м/с.

В Київській області вночі прогнозують 12-17° тепла, а вдень повітря прогріється до +19-24°. У Києві вночі стовпчики термометрів покажуть +14-16° тепла. Вдень – до 24° тепла.

Українців зможуть бронювати від мобілізації через "Дію": Що відомо

четвер, 25 квітень 2024, 17:22

Кабінет Міністрів розробляє новий порядок бронювання військовозобов'язаних, планується, що це можна буде зробити через "Дію", передають Патріоти України. Як пише «Форбс», про це повідомила перша віце-прем'єрка та міністерка економіки Юлія Свириденко, я...

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...