Україну завалить снігом і різко вдарить мороз: Синоптики попередили про сильний холод

Погода в Україні різко зміниться. У країну прийде похолодання, в деяких областях пройде мокрий сніг. Як зазначають в Укргідрометцентрі, 20 жовтня прогнозується невеликий дощ у східній частині країни, передають Патріоти України.

При цьому вночі в північних областях і в Карпатах місцями очікується мокрий сніг. Лише в Одеській, Миколаївській та західних областях без опадів.

Згідно з прогнозами синоптиків, вдень температура повітря в Україні коливатиметься від 5 до 10 градусів вище нуля. У Закарпатті - до + 12, а в південній частині країни денна температура підвищиться до +9...+ 14 градусів. Вночі стовпчик термометра покаже від 0 до +5, у південній частині +4...+9.

У четвер, 20 жовтня, по всій території України очікується похолодання, в деяких регіонах синоптики прогнозують мокрий сніг.

На більшій частині території України стовпчик термометра вночі знизиться до 0 ... -5 градусів цельсія. Вдень очікується незначне потепління.

У південних регіонах нашої країни вночі температура триматиметься на рівні +4 ... + 9 градусів тепла. Вдень очікується від +9 до +14 градусів. У Закарпатській області погода завтра буде теплішою, ніж на решті території України. Термометр вдень покаже +5 ... +12 градусів.

Як повідомляє синоптик Наталка Діденко, на півночі України та в Карпатах вночі очікують мокрий сніг. По всій території нашої країни-невеликі дощі, які в Східному регіоні перейдуть в помірні. Вітер північно-західний з поривами 7-12 м/сек. Вранці та вдень місцями очікують пориви до 15-20 м/сек.

За її словами, мокрий сніг 20 жовтня спостерігатимуть жителі Полтавської, Дніпропетровської та Черкаської областей.

Скандальний священник "відзначився" жартом про удар по телевежі Харкова, українці відреагували

вівторок, 23 квітень 2024, 13:16

Відомий священник ПЦУ Олександр Дедюхін знову опинився у центрі скандалу – на цей раз він вирішив "пожартувати" про мешканців Харкова, які залишились без доступу до телебачення після того, як окупаційні війська Росії завдали удару по телевежі 22 квітня...

"Мы помним… С Днем Победы!": Найкращий ліцей Києва очолила директорка з сумнівною репутацією (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 12:43

Київськиц ліцей "Престиж" очолила прихильниця "руського міра". На претензії щодо директорки у відділі освіти належно не відреагували. Про це пишуть батьки учнів ліцею у соцмережах, передають Патріоти України. Промоніторивши соцмережі, батьки учнів ліце...