Україну згадують, як рай: "Перший канал" РФ показав життя в окупованому Новолуганському, де люди скаржаться на "пекло" (відео)

"Перший канал" РФ показав життя у захопленому Росією селищі Новолуганське Донецької області. Другий рік там немає ні світла, ні води, ні опалення, ні транспорту, ні роботи. Про це написав український журналіст Денис Казанський, передають Патріоти України.

"Бойові дії там закінчилися влітку 2022 року. І з того часу "визволителі" просто кинули людей, які живуть у первісних умовах. Місцеві любителі РФ скаржаться, що чекали зовсім не такого руского миру. Життя в Україні вони тепер згадують, як рай", – пише журналіст.

В Україні можуть тимчасово скасувати відключення, а потім повернути найжорсткіший варіант графіків: Озвучено прогноз

субота, 27 липень 2024, 22:30

В Україні в серпні-жовтні значно скоротиться кількість відключень електроенергії. Однак вже взимку ситуація значно погіршиться: може повторитись сценарій липня, коли через спеку відключення тривали по 7 годин поспіль. Про це йдеться в публікації виданн...

Особлива "схема": На Тернопільщині чиновниця міськради брала хабарі сертифікатами відомого парфумерного магазину

субота, 27 липень 2024, 22:15

Чиновниця з Кременця отримувала хабарі у вигляді сертифікатів мережі косметики та парфумерії Brocard та на відпочинок у готелі. Депутатка міської ради спільно із заступником голови Кременця, старостою однієї з громад та директора комунального підприємс...