Україну знов чекає не по-березневому теплий день: Синоптики уточнили прогноз погоди на 25 березня

Сьогодні, 25 березня, погода в Україні буде хмарною з проясненнями. У деяких регіонах очікуються дощі та грози. Температура в країні коливатиметься від 3° тепла вночі до 18° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорологічний центр.

У західних областях сьогодні підуть помірні дощі. Також удень у північних областях очікуються місцями невеликі дощі, подекуди спостерігатимуться грози. На решті території – без опадів.

Вітер пануватиме південно-західний зі швидкістю 7-12 м/с. У Карпатах місцями пориви сягатимуть 15-20 м/с.

Температура в країні вночі становитиме 3-8° тепла, на заході та півночі країни до 10°. Удень стовпчики термометра вкажуть 13-18° вище нуля, а на високогір'ї Карпат та узбережжі морів буде 7-12° тепла.

У Києві та області також буде хмарно з проясненнями. Уночі опадів не очікується, а вдень місцями піде невеликий дощ.

Вітер переважатиме південно-західний зі швидкістю 7-12 м/с.

Температура вночі становитиме 5-10° тепла, а вдень прогріється до 13-18°. У Києві вночі стовпчики термометра вкажуть 8-10° тепла, а вдень – 15-17° вище нуля.

В Україні хочуть вивести з обігу паспорти-"книжечки" зразка 1994 року: Чого чекати

субота, 20 квітень 2024, 6:50

Стали відомі нові подробиці можливих змін, які стосуються паспортів українців. Про них у коментарі для ТСН.ua розповів уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь, передають Патріоти України. "Я оприлюднив річний публічний звіт, як це передб...

Американець вчинив самопідпал біля будівлі, де судять Трампа

субота, 20 квітень 2024, 6:15

У Нью-Йорку, біля будівлі суду, де відбувався відбір присяжних у кримінальній справі експрезидента Дональда Трампа, чоловік вчинив самопідпал, повідомляє The New York Times. . Зазначається, що перед цим чоловік розкидав біля суду листочки з антиурядо...