Україну заливатимуть дощі: Синоптики попередили, яким областям очікувати негоду

12 серпня сприятлива погода очікується тільки в декількох областях. Частину України почне заливати дощами, а температура повітря почне падати, зазначають Патріоти України.

Схід України затягне короткочасними дощами, сухо буде тільки в Полтаві. Температура повітря вночі знизиться до +14 +17 градусів, вдень очікується в межах +24 +27 градусів.

У південних областях синоптики також прогнозують погіршення погоди, дощі пройдуть в Одесі, Херсоні, а також в Криму. У Миколаєві буде сухо. Вночі від +17 до +20 градусів, удень повітря прогріється до +27 +30 градусів.

На півночі країни очікується суха погода, опади не прогнозуються. Однак температура повітря знизиться. Вночі до +13 +15 градусів, удень стовпчики термометрів покажуть всього +20 +22 градуси.

У західних областях очікується сонячна і ясна погода, без опадів, місцями невелика хмарність. Вночі від +13 до +15 градусів, вдень прогріється до +24 +27 градусів.

В центральній частині країни без опадів, невелика хмарність. Нічна температура повітря становитиме +15 +17 градусів, денна від +23 до +26 градусів.

У Києві 12 серпня синоптики прогнозують суху погоду, без опадів, можлива невелика хмарність. Нічна температура коливатиметься в межах +14 +16 градусів, вдень очікується всього +21 +23 градуси.

Опалювальний сезон в Україні можуть завершити достроково, названо терміни і причину

вівторок, 19 березень 2024, 11:28

Опалювальний сезон в Україні цього року завершиться наприкінці березня через плюсову температуру повітря. Про це заявив голова НАК "Нафтогаз України" Олексій Чернишов, . "Зазвичай опалювальний сезон закінчується 15 квітня, але цього року, зважаючи на п...

В Україні повернули обов'язкову індексацію зарплат, але підвищення можна не чекати? Всі нюанси

вівторок, 19 березень 2024, 11:26

Для українських роботодавців повернули зобов'язання щороку проводити індексацію зарплат. У 2023 році дія такого правила була припинена, проте 2024-го її відновили. Утім, українцям не доводиться розраховувати на різке підвищення окладів - обов'язковій і...