"Украинская армия - это соска-пустышка, она никого не остановит": Мешканка Маріуполя заявила, що війни з Росією немає (відео)

Українка назвала наші війська "соскою-пустушкою" і заявила, що Росія захопить нашу країну, якщо захоче це зробити. Відео героїня записала в Tik Tok, але швидко видалила, як свою заяву, так і аккаунт. Тим не менш, його встигли поширити в Facebook, зробивши жінку відомою на всю країну. Кадрами з її словами поділився в мережі блогер Денис Басюк, передають Патріоти України.

Жінка з ніком helen_zhelannaya живе в Маріуполі Донецької області. Вона розповіла, що її дитина прийшла з садка і сказала про те, що Україна воює з Росією. Це і спровокувало її на такі гучні одкровення.

"Я з Донецької області. Маріуполь. І я ненавиджу розмовляти на політичні теми. Але коли моя дитина, старша, приходить з садка і каже, що у нас війна з Росією, мені хочеться задавити всіх вихователів, які тільки про це і говорять", - заявила helen_zhelannaya.

Вона додала, що при бажанні Росія в два рахунки захопить територію України, і ніякої війни немає. "Про яку війну мова, про ту, яку не оголосили? Про яку війну мова? Якщо Росія захоче захопити Україну, вона це зробить дуже швидко. Українські війська, порівняно з російськими - це просто соска-пустушка і багато хто про це знає. І всі ці історії... Українці вирили море... Ми з чоловіком прийняли рішення, якщо коли-небудь наші діти повернуться з двійкою і зауваженням від "історички", що наша дитина послала її на х*й, ми навіть лаяти не будемо. Мені соромно за Україну", - додала вона.

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.

Для покупців ввели обмеження: У Норвегії перед Великоднем спалахнув продуктовий скандал

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:51

Католицький Великдень цьогоріч припадає на 31 березня, і європейці масово скуповують у магазинах яйця. Як пише польське видання Gazeta, попит настільки великий, що у тій самій Скандинавії розгорнулася справжня яєчна криза, передають Патріоти України. У...