"Укренерго" прогнозує збільшення споживання через спеку та попередило про відключення

У п’ятницю, 28 червня, обленерго застосовують планові графіки обмежень протягом всієї доби. За прогнозом, через спеку споживання сьогодні вдень та увечері передбачається на 2,5% вище, ніж вчора, передають Патріоти України.

"Будь ласка, в періоди, коли світло за графіком повертається, ощадливо споживайте електричну енергію. Не вмикайте одночасно потужні електроприлади", - йдеться в повідомленні.

В "Укренерго" нагадали, що інформацію про те, як саме обмеження впливають на графіки погодинних відключень у кожній області, можна дізнатися на офіційних сайтах обленерго та на їхніх майданчиках у соцмережах.

Великий луг увійде до п'ятірки найцінніших природоохоронних територій України, якщо вдасться зупинити уряд з відновленням греблі ГЕС заради жалюгідної дещиці електрики (відео)

середа, 3 липень 2024, 0:10

На місці Каховського водосховища природно вже утворився ліс, куди повернулися навіть червонокнижні тварини. Головне тепер запобігти повторного екоциду, б'ють на сполох природоохоронці. За словами журналістів, екологи проти відновлення Каховської ГЕС, о...

Неочікувані наслідки блекауту: У Києві спалахнув шикарний ЖК на Теремках, на порятунок стягнуто три десятки вогнеборців з технікою (фото, відео)

вівторок, 2 липень 2024, 23:50

Про це повідомляють місцеві Telegram-канали та публікують відео загоряння. У ДСНС розповіли про подробиці та зазначили, що постраждалих немає. . Інформація про спалах площею 70 кв.м. на бульварі Тадея Рильського надійшла близько 21:38. За інформацією ...