Укргідрометцентр попереджає про ускладнення погоди: Де та коли чекати удару стихії

На цьому тижні в Україні знову очікується вихід циклону з південного заходу, практично по всій території країни очікуються опади різної фази, а температура дещо підвищиться, особливо у південних областях наприкінці тижня. Про це повідомили в Укргідрометцентрі, передають Патріоти України.

За даними синоптиків, сьогодні буде переважно без опадів, лише у західних областях вдень пройде мокрий сніг, на Закарпатті - з дощем. На дорогах країни місцями ожеледиця. Температура вдень становитиме від 3° морозу до 2° тепла, а у південній частині повітря прогріється до 3-10° тепла.

"29 листопада ускладнення погодних умов", - попереджають в Укргідрометцентрі.

У цей день в західних областях очікується сніг, температура вночі та вдень становитиме 0-6° морозу. У північних, Вінницькій, Черкаській, Полтавській та Харківській областях буде сніг та дощ, місцями налипання мокрого снігу, ожеледь, температура впродовж доби становитиме від 4° морозу до 3° тепла. На решті території пройдуть дощі, температура вночі та вдень підвищиться до 3-10° тепла. У більшості областей у середу очікуються пориви вітру 15-22 м/с.

30 листопада в Україні буде переважно без опадів. Температура вночі впаде до 3-8° морозу, на південному сході країни буде близько 0°. Вдень очікується від 2° морозу до 3° тепла, а на півдні країни 1-6° тепла.

"1 грудня у західних та північних областях сніг (вдень з дощем), вдень і в центральних областях дощ; на решті території без істотних опадів", - прогнозують в Укргідрометцентрі. Температура вночі становитиме 1-7° морозу, вдень від 2° морозу до 4° тепла;. У південній частині та східних областях вночі від 3° тепла до 3° морозу, а вдень 6-10° тепла.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...