Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на 21 квітня

У п'ятницю, 21 квітня, погода в Україні буде хмарною з проясненнями. На більшій частині території дощитиме. Температура повітря в країні коливатиметься від 1° морозу вночі до 19° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорологічний центр.

У південній частині, центральних та східних областях синоптики прогнозують помірний дощ. Удень на південному сході подекуди очікуються грози. На решті території – місцями невеликий дощ.

Вітер переважатиме північний та північно-східний зі швидкістю 7-12 м/с.

Температура в країні вночі становитиме 4-9° тепла, а вдень прогріється до 10-15°, на Закарпатті – до 19°.

На високогір'ї Карпат також піде невеликий дощ, уночі – з мокрим снігом. Температура тут вночі становитиме від 4° тепла до 1° морозу, а вдень очікується 4-9° тепла.

У Києві та області сьогодні також буде хмарно з проясненнями. Уночі опадів не прогнозується, а вдень місцями піде невеликий дощ.

Вітер пануватиме північно-східний зі швидкістю 7-12 м/с.

Температура по області вночі становитме 4-9° тепла, вдень прогріється до 10-15°. У Києві вночі стовпчики термометра покажуть 5-7° тепла, а вдень – 12-14°.

Особлива небезпека? Вчені пояснили, як пестициди можуть впливати на розвиток хвороби Паркінсона

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:50

Науковці змогли пояснити, як саме довготривалий вплив пестицидів може збільшувати ризик виникнення хвороби Паркінсона, передають Патріоти України. У новому дослідженні, яке опублікували в науковому журналі Nature, вчені з Каліфорнії (США) намагалися з’...

Залишать без грошей? Усім ВПО в Україні готують перевірки виплат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:48

У Україні заплановано провести перевірку виплат допомоги внутрішньо переміщеним особам (ВПО). Ця перевірка включатиме порівняння інформації, яку реципієнти надали для отримання допомоги, з даними, що надаються Міністерством соціальної політики та іншим...