Теплішає, але опади не припиняються: Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на 24 квітня

У понеділок, 24 квітня, погода в Україні буде хмарною з проясненнями. Вдень у більшості регіонів підуть невеликі дощі. Температура повітря в країні коливатиметься від 0° вночі до 19° вдень. Про це повідомив Український гідрометеорологічний центр .

За прогнозами синоптиків, уночі опадів не очікується, а вдень Лівобережжя, Крим та Карпатський регіон накриють короткочасні дощі, спостерігатимуться окремі грози. На решті території вдень місцями піде невеликий дощ.

Вітер переважатиме південно-східний зі швидкістю 5-10 м/с.

Температура повітря в країні вночі становитиме 3-8° тепла, а вдень прогріється до 14-19°. На високогір'ї Карпат вночі очікується приблизно 0°, а вдень буде 6-11° тепла.

У Києві та області сьогодні також буде хмарно з проясненнями, вночі – без опадів, а вдень подекуди піде невеликий дощ.

Вітер переважатиме південно-східний зі швидкістю 5-10 м/с.

Температура по області вночі становитиме 3-8° тепла, а вдень прогріється до 14-19°. У Києві вночі стовпчики термометра покажуть 6-8° тепла, а вдень позначка сягне 16-18°.

Є загиблі та поранені: Китай накрив потужний торнадо (відео)

субота, 27 квітень 2024, 23:51

У суботу потужний торнадо накрив китайське місто Гуанчжоу. Про це повідомляє Associated Press, передають Патріоти України. Китайське метеорологічне управління повідомило, що торнадо обрушився в обід на район Байюнь в Гуанчжоу, розгалуженому мегаполісі ...

"Пішов добровільно – отримав довічне": Рідні військових влаштували у Києві на Майдані акцію за чіткі терміни служби

субота, 27 квітень 2024, 23:39

Маніпуляції влади з термінами демобілізації, аж до повної відмови до кінця невідомо якої тривалості війни, викликає обурення тих, хто роками по мобілізації захищає Україну та їх рідних. У центрі Києва зранку в суботу 27 квітня родичі військовослужбовці...