"Укронацисты воюют с мертвым солдатом": Росіяни обурені через знищення пам'ятника Жукову в Харкові (відео)

Багато хто обурювався тим, що відбувається в Україні. Але їм в протиставлення деякі похвалили дії активістів, закликавши росіян брати з них приклад.
Пам'ятник Жукову звалили у Харкові. Фото: mediaport.

У Росії обурилися, що активісти звалили пам'ятник радянському маршалу Георгію Жукову в Харкові. Журналіст кремлівського пулу Дмитро Смирнов опублікував у своєму мікроблозі в Twitter відео, а підписники підтримали його гнів, зазначають Патріоти України.

"У Харкові під крик "Україно! Україно!" скинули з п'єдесталу пам'ятник Георгію Жукову: Тільки з мертвими солдатами і можуть воювати", – написав Смирнов.

У коментарях під постом пропагандиста аудиторія розділилася. Багато хто обурювався тим, що відбувається в Україні. Але їм в протиставлення деякі похвалили дії активістів, закликавши росіян брати з них приклад.

"Вандали! Люди без майбутнього", "Україна – це "нацизм", "Кажуть, якщо Бог хоче покарати, то він позбавляє розуму. Думаю, що в даному випадку і з країною в цілому, той самий випадок", – обурилися росіяни.

"Молодці! Самі вирішують. А тут болото бл*дське з "дідами, які воювали", "Молодці українці, вільний народ! А не як ці холопи і терпіли терплять міст Кадирова у Пітері", "У в*ти рве пе*дак", – пожартували інші користувачі в мережі.


В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...