"Укрпошта" влаштувала продаж популярних марок з російським кораблем на ROZETKA, але сайт відразу ж "поклали" (скріншот)

Державне підприємство поштового зв'язку "Укрпошта" оголосило про розпродаж залишків партії поштових марок "Русскій воєнний корабль, іді ... !" через інтернет-магазин ROZETKA. Однак, і цього разу все обернулося скандалом, зазначають Патріоти України.

Вже в першу хвилини продажу дані марки на сайті ROZETKA значились зі статусом "Товар закінчився". А згодом сайт взагалі "ліг" і перестав працювати. "Відлік пішов. Зараз на ROZETKA доступно 5 000 аркушів (тобто 30 000 марок) "Русскій воєнний корабль, іді ... !". Це останні екземпляри, які залишилися з усього тиражу", – йдеться у повідомленні на Facebook-сторінці "Укрпошти".

Однак, при переході за посиланням можна побачити, що сайт ROZETKA не працює.

В коментарях до посту люди обурюються і стверджують, що перед тим, як сайт перестав працювати, марки все одно неможливо було придбати, тому що вони були промарковані позначкою "Товар закінчився".

У ситуацію спробував втрутитись генеральний директор "Укрпошти" Ігор Смілянський, але у підсумку лише констатував черговий провал спроби реалізувати марки з кораблем через інтернет. Щоправда, цього разу він зняв з себе відповідальність.

"Ще раз хочу підкреслити – цього разу процес продажу повністю відокремлений від систем "Укрпошти" і здійснюється незалежно на майданчику ROZETKA. На яку теж, на жаль, спрямували атаку", – написав Смілянський.

Оце так! Влада у Мілані планує заборонити продаж морозива та піци вночі

четвер, 25 квітень 2024, 17:48

У Мілані, одному з найбільш відвідуваних туристами міст Італії, можуть ввести заборону на продаж їжі та напоїв навинос після опівночі. Заборона містить норму й про морозиво, що є частиною традиційного вечірнього дозвілля в місті. Про це повідомляє CNN,...

"Я вчора розмовляв із польським журналістом": Політолог пояснив, в якому випадку Польща може депортувати українців

четвер, 25 квітень 2024, 17:30

Політолог Володимир Фесенко пояснив, чому міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив про те, що його країна готова допомогти Україні повернути військовозобов’язаних. Він вважає, що це – відображення настроїв населення Польщі. Про це Володими...