"Укрзалізниця" - це дуже небезпечно? У поїзді "Київ - Бердянськ" на жінку впала полиця з пасажиром (відео)

Після страшної події жінка не може ходити та сидіти.

13 лютого в поїзді "Київ – Бердянськ" на 60-річну жительку міста Пологи Запорізької області Наталію Манько впала верхня полиця, на якій перебував пасажир. Про це 19 лютого повідомила місцева газета "Районка", передають Патріоти України.

Жінка поверталася додому з Києва нічним поїздом. Полиця, на якій перебував 80-кілограмовий чоловік, упала на неї приблизно за 20 хвилин після початку руху. На найближчій станції жінці викликали "швидку", знеболили, і цим самим потягом вона приїхала в Пологи. У постраждалої діагностували перелом грудного відділу хребта та протрузію і гематоми. Жінка не може ходити та сидіти.

За її словами, її лікування триватиме приблизно три місяці. Медики рекомендують їй поїхати у Дніпро на операцію, але вона каже, що на це в неї немає грошей. Малько планує звертатися до керівництва "Укрзалізниці", у страхову компанію та суд.

Суд "заробіток" не схвалив: На Донеччині чоловіка та жінку покарали через секс

вівторок, 23 квітень 2024, 22:15

У Донецькій області судили чоловіка та жінку, які від 2021 до 2023 року знімали пікантні відео та продавали їх у Мережі. Про це йдеться у вироку Костянтинівського міськрайонного суду Донецької області, передають Патріоти України. За даними суду, уродже...

Суд виправдав чоловіка за водіння в нетверезому стані: Що сталося

вівторок, 23 квітень 2024, 20:50

Суд у Бельгії виправдав чоловіка, якого звинувачували у водінні в нетверезому стані – у його крові виявили алкоголь, однак бельгієць його не вживав. Річ у тім, що організм чоловіка сам виробляє спиртовмісні сполуки. Про це розповідає The Guardian, пере...