"Укрзалізниця" запустила "пекельний люкс": Туристи скаржаться, що гірше не придумати!

Укрзалізниця влипла в черговий скандал. Цього разу підприємство запустило вагон СВ, в якому відсутня система кондиціонування. Про це повідомили на сторінці "Громадський контроль Укрзалізниці" в Facebook, передають Патріоти України.

Йдеться про фірмовий потяг №279-280 Жмеринка - Генічеськ. "Нещодавно до складу фірмового поїзда 279/280 Жмеринка - Генічеськ був додатково включений вагон класу "люкс", тобто СВ, наявність якого в схемі складу не було передбачено. Ідея, звичайно, дуже хороша, а ось реалізація цієї ідеї, як завжди, гірше не придумати", - сказано в повідомленні.

У чому суть провалу

Річ у тім, що вагон показаний без кондиціонування. Це вагон класу "люкс" ще й з фірмовою надбавкою. Слід зауважити, що вагонів класу "люкс", які не обладнані системою кондиціонування конструктивно - не існує в природі. Тобто, це буде вагон з несправною системою кондиціонування, і вікнами, які, не відкриваються зовсім.

Як не купити такий квиток

"Замість того, щоб спочатку відремонтувати систему кондиціонування, а тільки потім включати цей вагон до складу, вирішили не паритися з цього приводу і рубати бабло вже сьогодні. Отже, шановні пасажири, завжди звертайте увагу на це при покупці квитка. Вагони, де відсутня або несправна система кондиціонування позначені перекресленими сніжинками", - попередили пасажирів.

Це єдиний спосіб відрізнити вагон з кондиціонером. Інші фактори (клас вагона, фірмовість, категорія і престижність самого поїзда, ціна) не є показником.

Мобілізація в Україні триває: Стало відомо, які дані потраплять до оновленого реєстру призовників

субота, 20 квітень 2024, 7:26

Напередодні відбулось засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, на якому було розглянуто три законопроєкти. Серед них - про реєстр військовозобов’язаних. Про це повідомила членкиня комітету Ірина Фріз (фракція "Європейська солідарніс...

В Україні хочуть вивести з обігу паспорти-"книжечки" зразка 1994 року: Чого чекати

субота, 20 квітень 2024, 6:50

Стали відомі нові подробиці можливих змін, які стосуються паспортів українців. Про них у коментарі для ТСН.ua розповів уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь, передають Патріоти України. "Я оприлюднив річний публічний звіт, як це передб...