Укус смертельний: Серед бананів у супермаркеті покупець знайшов найотруйнішого павука у світі (фото)

Покупець одного із супермаркетів в Істборні, Східний Сассекс стверджує, що знайшов у бананах найотруйнішого павука у світі. Про це пише The Mirror, передають Патріоти України.

Йдеться про бразильського мандрівного павука, який вважається найбільш отруйним на планеті. Вони зазвичай зустрічаються в тропічних регіонах Південної Америки.

Укус бразильського мандрівного павука, як відомо, може спричинити високий кров'яний тиск, потовиділення та у чоловіків неконтрольовану та болісну ерекцію. Якщо вчасно не ввести протиотруту, то можливий летальний результат.

Клієнт Адам Шеперд стверджує, що він знайшов "кокон з лапкою павука", прикріплений до грона бананів у філії супермаркету в Лоттбріджі. Чоловік на підтвердження опублікував світлину у Мережі.

Багато коментаторів були приголомшені отруйним павуком у відділі фруктів та овочів, але сам Адам досить спокійно відреагував на ситуацію. Він розповів, що раніше працював там і бачив це досить багато разів.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...