Уламки розкидало по дорозі: У Харкові посеред вулиці вибухнув автомобіль (відео)

У четвер, 30 грудня, в Харкові вибухнув і спалахнув автомобіль Renault Symbol, уламки якого розкидало по дорозі. Хлопець із дівчиною, які перебували в салоні, дивом не постраждали. НП трапилася близько 09:00 по вулиці Велика Панасівська, 115, повідомляють Патріоти України із посиланням на пресслужбу ДСНС у регіоні.

Перші кадри зафіксували очевидці, відео опублікував Telegram-канал ВЕХА. Зазначається, що авто тільки виїхало із двору. Водій вирішив переключитися з бензину на газ і, ймовірно, через якусь технічну несправність пролунав вибух під капотом. Останній розлетівся на шматки.

Хлопець за кермом зміг першим вийти з авто, і поспішив на допомогу дівчині – та була на задньому пасажирському сидінні, де у дверях після вибуху заклинило ручку. Гасити пожежу їм допомагали робітники із сусідніх яток, а також перехожі й проїжджі.

"Дівчина потім схопила чайник і гасила разом із усіма. Дякувати Богу, все закінчилося добре для людей, не для автомобіля", – йдеться у повідомленні в мережі. Там пишуть, що білий седан, який вибухнув, був орендований, але застрахований.

На місце НП виїжджали вогнеборці з двох відділень служби порятунку на автоцистернах. Вони застали пожежу в моторному відсіку й частково салону авто на площі 2 кв. м.

Кадри з місця НП

"До прибуття вогнеборців очевидці намагалися самотужки загасити авто вогнегасниками. О 09:19 пожежу було локалізовано, а о 09:31 повністю ліквідовано", – повідомили в ДСНС. Правоохоронці встановлюють причини й обставини події в Харкові.

Ситуація змінилась: В Україні обвалилися ціни на овоч, який купують усі

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:59

В Україні подешевшала картопля. Знову українські виробники картоплі змушені знижувати ціни на свою продукцію, передають Патріоти України з посиланням на East Fruit. За словами ключових гравців ринку, на цьому тижні пропозиція картоплі лишалася високою...

Загроза для врожаю? Синоптикиня розповіла, де в Україні очікувати заморозків у вихідні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:52

На вихідних, 20 та 21 квітня, у більшості регіонів України очікуються нічні заморозки. Проте вдень температура повітря може піднятися до +18 °C. Про це повідомляє синоптикиня Наталка Діденко, передають Патріоти України. Зазначається, що у більшості об...