Уламки від іранських дронів впали на тренувальну базу "Динамо" у Кончі-Заспі

Турнір пам'яті Євгена Рудакова

Збиті частини безпілотників не травмували жодну людину на базі "біло-синіх" у Кончі-Заспі. Ба більше, заплановане змагання серед 11-річних футболістів таки відбулося після інциденту.

Постраждала база Динамо

16 грудня російські фашисти завдали чергового масованого ракетного удару по українським містам. Терористи атакували цивільні та енергетичні об'єкти країни.

Так, тільки Київ був атакований 40-ка ракетами та дронами, 37 одиниць було збито ППО. Столиця і до цього була атакована іранськими безпілотниками, постраждала і футбольна інфраструктура.

Як повідомив прес-аташе Динамо Андрій Шахов, 14 грудня три уламки від сбитих "шахедів" впали на територію тренувальної бази киян у Кончі-Заспі. Співробітники та гравці від атаки не постраждали.

Дітей не залякати

Цікаво, що у той день на базі киян був запланований дитячий турнір пам'яті Євгена Рудакова за участю 30 команд серед 11-річних футболістів. Через повітряну тривогу його відклали, але після цього змагання все ж було проведе.

Тоді як раз на турнір завітали журналісти всесвітньо відомого американського телеканалу CNN. Працівники компанії були здивовані хоробрістю дітей, які після тривоги не перехотіли грати у футбол.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...