Улюбленець публіки: Нове фото Ківи в Раді викликало ажіотаж у мережі

"Шкода, рук не видно", - висловили деяке розчарування українці.

У мережі опублікували нове фото народного депутата від фракції "Опозиційна платформа – За життя" Іллі Киви, який раніше оскандалився непристойною поведінкою в Верховній Раді. Кадр опублікував у Facebook фотокореспондент Ян Доброносов, передають Патріоти України.

Кива єхидно посміхнувся на фото, що викликало відповідні асоціації з нещодавнім інцидентом. "Дивна людина. Подивився на мене і запитав, яких жінок я люблю", – підписав Доброносов.

"Страшно ставити лайк", "Він просто боїться, що тобі теж "Юля Конкурс краси в Одесі" подобається", "Кива став сутенером?", "Шкода, на фото його рук не видно", "Хоче поділитися", "А чи не було звернення "лікарю"? " – зіронізували в коментарях українці.

"Ринг був зовсім крихітним": Відомий боксер розповів, як у селі бився проти Усика

четвер, 25 квітень 2024, 19:53

Британський боксер Джордан Томпсон (15−1, 12 КО) пригадав, як свого часу отримав запрошення стати одним із спаринг-партнерів українського боксера Олександра Усика (21−0, 14 КО), який нині володіє поясами WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, передають...

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...