Улюбленець захисника "Азовсталі": Помер пес Рем, який понад два роки чекав господаря з російського полону (фото)

Пес полоненого захисника "Азовсталі" Сергія Рем помер, не дочекавшись свого господаря. З того часу, як господар поїхав на фронт, він дуже страждав, навіть почав втрачати шерсть. Про це розповідається на сторінці руху порятунку тварин та навколишнього середовища UAnimals у Facebook, передають Патріоти України.

"Сергій ще навчався у технікумі, коли Рем став частиною родини. Син навчив собаку розуміти команду "привіт". У відповідь він завжди давав праву лапу, а також любив цілувати всю родину", - розповіла мама бійця Галина.

Вона зазначила, що вранці 24 лютого Рема стривожили перші вибухи, оскільки вони жили поряд з кордоном. Тоді Сергій був у Польщі, але вдома стояв заздалегідь зібраний військовий рюкзак. Після вторгнення ворога боєць повернувся до Києва, а за кілька тижнів полетів в оточений Маріуполь до побратимів.

"Згодом собака почав втрачати шерсть - навколо шуміла вибухами війна, а Сергія не було поруч. Рем помер і більше не чекає на Сергія вдома", - сказано в повідомленні.


Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...