"Умереть в России": Окупанти в Криму влаштували жителям "квести на виживання"

В анексованоиу Росією Криму місцеві жителі скаржаться, що не можуть записатися на прийом до лікаря. Про це у Twitter повідомив користувач "КРИМський бандерівець", опублікувавши скріншот із форуму в мережі. Так, кримчани писали про проблеми медицини у Ялті, передають Патріоти України.

"Крим. Ялта. Медицина від гавані – ватні мрії збуваються. Прочитайте, як "зацвіли" ми в окупації. Раніше було діло. Захворів – прийшов – отримав медичну допомогу. А тепер цілі квести на виживання", – йдеться в дописі.

У коментарях обурювалися, повідомляючи, що окупанти розвалили медицину на півострові. "Коли наведуть порядок у міськлікарні? Болить сьогодні, а записують на грудень? Після відвідування поліклініки захворюєш ще більше. Не продовжують життя, а вкорочують", "Уже багато кримчан у "ДНР" їздять зуби робити, скоро й операції їздитимуть робити", "Страховий поліс – повний звіздець. У лікарів одне завдання – не одержати штраф від чиновників, які приїжджають і забирають картки на місяць", – писали в мережі.


Це може здивувати! Які професії значно підвищують ризик деменції - дослідження

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:30

Вчені дійшли висновку, що рутинна робота може сприяти погіршенню когнітивних здібностей і навіть стати передумовою розвитку деменції через невисокий рівень мозкової стимуляції під час професійної діяльності. Про результати дослідження пише CNN, переда...

Німеччина припиняє фінансову допомогу для українських біженців: Стало відомо, кому саме, чому і як

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:28

Уряд Німеччини, зіткнувшись із великою кількістю українських біженців, які відмовляються від пропозицій щодо працевлаштування, розглядає можливість припинення фінансової підтримки для цієї групи осіб. Згідно з останніми даними, 77% українських біженців...