Умисне вбивство: Деталі про вибух у гуртожитку Києва (відео)

Поліція встановила особи загиблих внаслідок вибуху в гуртожитку на Вигуровщині-Троєщині. Про це розповів начальник столичної поліції Андрій Крищенко, зазначають Патріоти України.

За даними правоохоронців, чоловіки, що загинули внаслідок вибуху, працювали у Києві. Обом було близько 30 років. Один був охоронцем, інший працював на будівництві. За словами Крищенка, попередньо у кімнаті вибухнула граната.

За фактом інциденту буде відкрито кримінальне провадження за ст.115 КК (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Як передає dtp.kiev.ua, граната в кімнаті в момент вибуху була на підлозі. Імовірно, її кинули і хотіли втекти. Перший чоловік встиг тільки розвернутися, а другий відскочив приблизно на 3 метри, і після вибуху помер не відразу, а тільки через приблизно 25 хвилин. Пораненого не встигли спустити вниз, і він помер від зупинки серця. Перший чоловік помер миттєво.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...