Умисні вбивства, грабежі та суїциди: У "другій армії світу" запровадили антиалкогольні рейди через масові злочини в стані сп’яніння (фото)

"Друга армія світу" вкотре показала своє справжнє нікчемне обличчя. Російські окупанти в Україні почали масово вдаватися до алкоголю. У результаті у підрозділах ворога почастішали випадки умисних вбивств, грабежів і суїцидів військовими у стані сп'яніння. У зв'язку з цим у ЗС РФ започаткували антиалкогольні рейди. Про це йдеться в Telegram-каналі "Досье Шпиона", передають Патріоти України.

Зазначається, що крім алкоголізму, серед окупантів на фронті почастішали й випадки наркоманії. "Останнім часом різко почастішали випадки скоєння злочинів військовослужбовцями ЗС РФ у стані алкогольного або наркотичного сп'яніння. Найбільш поширені – умисне вбивство, грабіж, суїциди та покалічення. Командування вже не може просто заплющувати очі на те, що відбувається, як це було раніше", – йдеться в повідомленні.

Так, на Запорізькому напрямку вже провели "антиалкогольний" рейд. Виявляти й затримувати п'яних окупантів почали співробітники військової поліції. Підсумки перевірки виявилися шокуючими.

"Результат: проведено огляд місць несення служби та проживання військовослужбовців, а також транспортних засобів; затримано 124 військовослужбовці, які перебували на службі у стані сильного алкогольного сп'яніння; вилучено понад триста літрів пива та тридцять літрів горілки", – додав автор пабліка. При цьому питання, пов'язані з продажем та вживанням наркотиків, як і раніше, командування продовжує ігнорувати. "Потрібні люди "на паях"", – зазначив автор каналу.


"Немає чим за газ та світ заплатити": Народний артист розповів, яку пенсію отримують легендарні українські співаки

середа, 24 квітень 2024, 19:41

Відомий співак, композитор та народний артист України Іван Попович заявив, що має пенсію 5 тис. грн в місяць. Також він розповів про тяжку долю багатьох українських зірок після завершення кар'єри, передають Патріоти України. Попович повідомив, що пенсі...

Накивала п'ятами чи спіймали? У Росії зникла ексдружина затриманого за хабарі заступника Шойгу

середа, 24 квітень 2024, 18:43

Родичі ексдружини затриманого за хабарі заступника міністра оборони РФ Тимура Іванова - Світлани Захарової - не можуть зв'язатися з нею. Згідно з непідтвердженими даними, 50-річна жінка, відома також під прізвищами Маніович та Іванова, могла бути затри...