Унікальна система моніторингу: Аваков назвав місто з найнижчим рівнем злочинності в Україні

Найбезпечнішим в криміногенному плані містом у державі є Маріуполь, хоча перед війною він мав великі проблеми із злочинністю.

Найбезпечнішим в криміногенному плані містом у державі є Маріуполь Донецької області. Про це заявив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков в програмі "Свобода слова Савіка Шустера", передають Патріоти України.

Керівник МВС пояснив, що причиною такого показника є система моніторингу, запроваджена в місті. "Знаєте, де у нас найнижчий рівень злочинності по країні? У Маріуполі, в прифронтовому місті, тому що там в 2015 році обладнали спеціальною супер системою моніторингу, і все це знають", - розповів міністр.

Джерело: ТСН.ua

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...

Чи нарахують субсидію, якщо частина сім'ї перебуває за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:30

В Україні багато домогосподарств через складну економічну ситуацію отримують субсидії. У Пенсійному фонді України пояснили, як нараховується субсидія, якщо частина родини виїхала за кордон, передають Патріоти України. «До складу домогосподарства включа...