Унікальні картини Марії Примаченко з музею в селищі Іванків частково вдалося врятувати


Деякі картини Марії Примаченко, які окупанти спалили в Іванкові Київської області, вдалося врятувати. Про це повідомила журналістка Тетяна Гончарова у Facebook, передають Патріоти України.

«Роботи Приймаченко іванківці винесли по хатах! Вони не згоріли!!! СЛАВА УКРАЇНЦЯМ!!! Музей відбудуємо!!!» — написала вона. Відомий синоптик Наталка Діденко також повідомила, що картини Марії Примаченко вціліли.

«Інформація з Музею Шевченка у Києві. Перед атакою орків, роботи Приймаченко, в тому числі з Іванкова, перебували в музеї у Києві на тимчасовій виставці. Картини цілі! Чи всі іванківські — уточнюється», — написала вона.

Куля могла стати фатальною: Посвідчення врятувало прикордонника від смерті у Вовчанську (фото)

четвер, 16 травень 2024, 14:25

У Вовчанську на Харківщині, де тривають важкі бої з російськими окупантами, прикордонник уцілів після ближнього бою з ворогом. Куля, яка могла стати фатальною, застрягла у посвідченні військового. Історію розповіли на офіційному Telegram-каналі Державн...

Екснардеп Лещенко знайшов пояснення, чому має право розважатися в нічних клубах Києва (відео)

четвер, 16 травень 2024, 14:00

Радник голови Офісу президента Сергій Лещенко вважає, що має право грати в столичних нічних клубах з тієї причини, що держсекретар США Блінкен грав на гітарі під час візиту до Києва, передають Патріоти України. «Ви знаєте, я йому вдячний, тому що тепер...